Εκπαιδευτικά προγράμματα

 

Το Μουσείο Ακρόπολης υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά 2022 - 2023 με πλούσια εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Ελκυστικές διαδρομές, σύγχρονες μουσειοπαιδαγωγικές αντιλήψεις και βιωματική προσέγγιση, ενεργοποιούν τη σκέψη και τις αισθήσεις και μετατρέπουν την επίσκεψη στο Μουσείο σε γοητευτική μουσειακή εμπειρία. Από τη μεγάλη ποικιλία των προγραμμάτων μας, αναζητήστε αυτό που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα των μαθητών σας και προγραμματίστε έγκαιρα την επίσκεψή σας.

Για την συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής και η αποστολή της στη διεύθυνση [email protected]. Οι εγγραφές για συμμετοχή στα σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα της περιόδου Ιανουαρίου - Μαΐου 2023 ολοκληρώθηκαν καθότι οι θέσεις εξαντλήθηκαν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9000903 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9 π.μ. - 5 μ.μ.

Σχολεία ξένων χωρών και ελληνικά σχολεία που βρίσκονται στο εξωτερικό μπορούν να κάνουν κράτηση, με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος τουλάχιστον ένα μήνα πριν, στη διεύθυνση [email protected]. Τα προγράμματα γίνονται στα ελληνικά ή στα αγγλικά.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας

Η χρήση των δεδομένων σας περιγράφεται στις ρυθμίσεις απορρήτου