ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Το Μουσείο Ακρόπολης φιλοξενεί ημερίδες, εταιρικές παρουσιάσεις, συνεντεύξεις τύπου, γενικές συνελεύσεις, σεμινάρια, δείπνα, γεύματα, παρουσιάσεις βιβλίων

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Το εστιατόριο του Μουσείου διαθέτει πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 300 καθήμενα άτομα στον εσωτερικό χώρο. Για εκδηλώσεις κατά τις οποίες οι καλεσμένοι είναι όρθιοι, ο αριθμός αυξάνεται στα 400 άτομα για τον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο του εστιατορίου.

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΡΜΑΛΗΣ»

Το αμφιθέατρο «Δημήτριος Παντερμαλής» είναι χωρητικότητας 204 ατόμων και βρίσκεται στο ισόγειο του Μουσείου. Παρέχει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για οπτικοακουστικές παρουσιάσεις, καθώς και σύστημα ταυτόχρονης μετάφρασης. Πιο συγκεκριμένα, το αμφιθέατρο διαθέτει βιντεοπροβολέα με laptop, dvd και cd player, αναλόγιο, προεδρείο με 5 μικρόφωνα καθώς και 2 ασύρματα μικρόφωνα. Διαθέτει επίσης μεταφραστικό σύστημα Bosch με 180 headset και 3 καμπίνες μετάφρασης.

ΚΑΦΕ

Στο ισόγειο του Μουσείου λειτουργεί καφέ με βεράντα που επιτρέπει τη θέαση της αρχαιολογικής ανασκαφής. Ο χώρος αυτός διατίθεται για τα coffee breaks - διαλείμματα των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο του Μουσείου.

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ

Ιδιωτικές ξεναγήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μετά το πέρας λειτουργίας του Μουσείου, δίνοντας την δυνατότητα ιδιωτικής περιήγησης στους εκθεσιακούς χώρους.

ΕΙΚΟΝΕΣ


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την πραγματοποίηση εκδήλωσης στο Μουσείο Ακρόπολης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Αυτοτελές Γραφείο Επικοινωνίας & Προβολής είτε τηλεφωνικά στο 210 9000961 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας

Η χρήση των δεδομένων σας περιγράφεται στις ρυθμίσεις απορρήτου