Μαθητές και εκπαιδευτικοί

 

Προγραμματίζετε να επισκεφθείτε το Μουσείο Ακρόπολης με τους μαθητές σας; Επιλέξτε ένα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα και ακολουθήστε τους αρχαιολόγους σε ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο, την τέχνη, τους μύθους, την ιστορία και την καθημερινότητα των αρχαίων Αθηναίων. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τη δική σας ανεξάρτητη σχολική επίσκεψη, να ζητήσετε ένα από τα διαδικτυακά προγράμματα που προσφέρει το Μουσείο, να δανειστείτε μία από τις μουσειοσκευές μας ή να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας και να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα.
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Για τις ανεξάρτητες σχολικές επισκέψεις

Για την πραγματοποίηση ανεξάρτητης σχολικής επίσκεψης κατά την περίοδο Σεπτέμβριο - Δεκέμβριο 2023 είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας ανεξάρτητων σχολικών επισκέψεων από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023. Λόγω υψηλής επισκεψιμότητας, υπάρχει πιθανότητα να μην επιτραπεί η είσοδος σε σχολικές ομάδες που δεν έχουν κάνει κράτηση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9000903 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9 π.μ. - 5 μ.μ.

Για τα σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα

Οι αιτήσεις για την συμμετοχή στα σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα της περιόδου Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2023 ολοκληρώθηκαν καθότι οι θέσεις εξαντλήθηκαν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9000903 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9 π.μ. - 5 μ.μ.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας

Η χρήση των δεδομένων σας περιγράφεται στις ρυθμίσεις απορρήτου