Ανεξάρτητη σχολική επίσκεψη

 

Σχεδιάστε την ανεξάρτητη σχολική σας επίσκεψη με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών σας ή χρησιμοποιήστε τα φυλλάδια εξερεύνησης του Μουσείου για να μετατρέψτε τον μουσειακό περίπατο σε διασκεδαστική εμπειρία για όλα τα παιδιά της τάξης.

Για την πραγματοποίηση της επίσκεψης κατά την περίοδο Ιανουάριο - Ιούλιο 2023 είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής και η αποστολή της στη διεύθυνση [email protected]. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9000903 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9 π.μ. - 5 μ.μ.

Ενημερωθείτε για τα μέτρα υγειονομικής προστασίας που ισχύουν για τις σχολικές επισκέψεις.

 


 

Προετοιμασία ανεξάρτητης σχολικής επίσκεψης


Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να προετοιμάσουν την ανεξάρτητη σχολική επίσκεψη επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω θέματα:


 

Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς


Το Μουσείο Ακρόπολης προτείνει στους εκπαιδευτικούς που συνοδεύουν μαθητές σε ανεξάρτητη σχολική επίσκεψη να παρακολουθούν τα σεμινάρια επιμόρφωσης που διοργανώνονται τακτικά στο Μουσείο.

Για την σχολική χρονιά 2022 - 2023 προτείνει:

  • Την παρακολούθηση του σεμιναρίου με θέμα «Εκπαιδευτικό υλικό από την Ακρόπολη». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 στις 16:00 - 18:00 από τον Τομέα Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης της Υπηρεσίας Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης (ΥΣΜΑ). Οι κρατήσεις για συμμετοχή ολοκληρώθηκαν καθότι οι θέσεις εξαντλήθηκαν.
  • Την παρακολούθηση του σεμιναρίου με θέμα «Σχεδιάζοντας την επίσκεψη στο Μουσείο Ακρόπολης». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 16:00 - 18:00 από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου Ακρόπολης. Οι κρατήσεις για συμμετοχή ολοκληρώθηκαν καθότι οι θέσεις εξαντλήθηκαν.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας

Η χρήση των δεδομένων σας περιγράφεται στις ρυθμίσεις απορρήτου