14 Ιουνίου 2024 - 25 Οκτωβρίου 2024

Περίπατοι στην τέχνη και την ιστορία

 

Τι ήταν η αθηναϊκή Ακρόπολη στην αρχαιότητα και ποια η σημασία της στον σύγχρονο κόσμο; Πώς αρχαίοι ελληνικοί μύθοι, θρύλοι και παραδόσεις, ιστορικά ορόσημα, η κοινωνική και η πολιτική ζωή, μετουσιώθηκαν σε εμβληματικά έργα τέχνης; Ελάτε στο Μουσείο Ακρόπολης και περιηγηθείτε μαζί με τους αρχαιολόγους στις αίθουσές του, για να εξερευνήσετε γνωστές και άγνωστες πτυχές του Ιερού Βράχου και των μνημείων του.

  ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Αγγλικά Παρασκευή, στις 10:00 π.μ.
Ελληνικά Παρασκευή, στη 1:00 μ.μ.
Διάρκεια 90 λεπτά
Κόστος Δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση η έκδοση εισιτηρίου ημέρας για τους ενηλίκους και μηδενικού εισιτηρίου για τα παιδιά. Ενημερωθείτε για το κόστος εισιτηρίων.
Εγγραφή

Mέσω ηλεκτρονικής κράτησης στο events.theacropolismuseum.gr.

Οι κρατήσεις θα ανοίξουν ως εξής:

  • για τον Ιούλιο από 24/6
  • για τον Αύγουστο από 22/7
  • για τον Σεπτέμβριο από 19/8
  • για τον Οκτώβριο από 16/9
Οδηγίες συμμετοχής

Για την εξασφάλιση της συμμετοχής σας στη δράση, απαιτείται η προμήθεια εισιτηρίου ημέρας με την επίδειξη του κωδικού κράτησής σας στα ταμεία με τη σήμανση 6, 7 και 8, έως και 20 λεπτά πριν την έναρξη του προγράμματος.

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας τηλεφωνικώς στο 210 9000900 ή γραπτώς στο [email protected].

Ομαδικές εγγραφές (άνω των 10 ατόμων) δεν γίνονται.

Έως 30 επισκέπτες ανά παρουσίαση.

Η παρουσίαση πραγματοποιείται με τη χρήση ακουστικών συσκευών (whisper), οι οποίες διατίθενται στο Γραφείο Πληροφοριών με την προσωρινή παράδοση επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης (Δελτίο Ταυτότητας, Δίπλωμα Οδήγησης, Διαβατήριο).

  Ηλεκτρονική κράτηση

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας

Η χρήση των δεδομένων σας περιγράφεται στις ρυθμίσεις απορρήτου