ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΑ ΠΩΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Διαλέξτε το αναμνηστικό του αγαπημένου σας εκθέματος – ή ακόμα και εκθεσιακού χώρου και κρατήστε ζωντανές τις αναμνήσεις της επίσκεψης. Μοιραστείτε την εμπειρία σας στο Μουσείο με δώρα σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΩΡΩΝ

Το κατάστημα δώρων στο ισόγειο του Μουσείου διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων: κεραμικά, αντικείμενα προσωπικής χρήσης, γυναικεία και ανδρικά μεταξωτά φουλάρια και εσάρπες, κοσμήματα, χαρτικά και καρτ-ποστάλ, καθώς και παιχνίδια δραστηριοτήτων για παιδιά. Για κάθε επισκέπτη υπάρχει κάποιο αναμνηστικό που θα διατηρεί την ανάμνηση της επίσκεψής του στο Μουσείο.

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

Στο βιβλιοπωλείο του δευτέρου ορόφου διατίθενται σειρές τίτλων σε διάφορες γλώσσες, όπως βεβαίως ο επίσημος οδηγός του Μουσείου, βιβλία μυθολογίας αλλά και της ιστορίας της Ακρόπολης, λευκώματα, καθώς και ευρεία γκάμα παιδικών δραστηριοτήτων: μύθοι και βιβλία ιστορίας για την Ακρόπολη, την αρχαία Αθήνα και την αρχαία Ελλάδα.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα αντικείμενα των καταστημάτων του Μουσείου είναι εμπνευσμένα ή σχετίζονται με εκθέματα των συλλογών του, καθώς και το ίδιο το Μουσείο. Οι επισκέπτες μπορούν να διατηρήσουν μέρος από την εμπειρία της επίσκεψής τους στις αίθουσες του Μουσείου, αποκτώντας ένα ενθύμιο του αγαπημένου εκθέματος ή ακόμα και αίθουσας του Μουσείου. Τα προϊόντα, μαζί με τις συσκευασίες τους, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το Μουσείο της Ακρόπολης και πωλούνται αποκλειστικά στα καταστήματά του.

ΑΚΡΙΒΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ

Σημείο αναφοράς για τα καταστήματα του Μουσείου είναι τα ακριβή αντίγραφα των εκθεμάτων του, τόσο σε φυσικό μέγεθος, όσο και σε μικρότερη κλίμακα για πιο εύκολη μεταφορά. Παράγονται στα εργαστήρια του Μουσείου και τα καλούπια για κάθε χειροποίητο αντίγραφο έχουν δημιουργηθεί από τους συντηρητές, τους ίδιους εξειδικευμένους ανθρώπους που αναλαμβάνουν τη συντήρηση των αυθεντικών εκθεμάτων. Συσκευασμένα με ασφάλεια σε μαύρα κουτιά με ασημοτυπία την επωνυμία του Μουσείου, τα ακριβή αντίγραφα μεταφέρουν με τον καλύτερο τρόπο ένα μέρος του Μουσείου στο σπίτι του επισκέπτη, ενώ αποτελούν μοναδικό δώρο για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ

Ξεφυλλίστε τον

ΕΙΚΟΝΕΣ


 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ώρες λειτουργίας Τα πωλητήρια παραμένουν ανοιχτά τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου και κλείνουν 15 λεπτά νωρίτερα από την ώρα κλεισίματος του Μουσείου.
Για την είσοδο των επισκεπτών στο κατάστημα δώρων του ισογείου δεν απαιτείται η προμήθεια εισιτηρίου
  στο βιβλιοπωλείο του δεύτερου ορόφου απαιτείται η προμήθεια μηδενικού εισιτηρίου από τα εκδοτήρια εισιτηρίων
Στοιχεία επικοινωνίας Πωλητήρια: [email protected]
  Εμπορικό τμήμα: (+30) 210 9000959 | [email protected]
E-shop Το e-shop του Μουσείου Ακρόπολης έρχεται σύντομα κοντά σας! Για εγγραφή στο newsletter στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο [email protected]

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας

Η χρήση των δεδομένων σας περιγράφεται στις ρυθμίσεις απορρήτου